Stijltips van Mireille; See you later at the bar.

Een van mijn vaste uitspraken; “See you later at the bar!”. Of dit nu een koffiebar of wijnbar is, ik zie jou graag in stijl terug aan die bar. Om die stijling vorm te geven zal ik wekelijks een tip geven via de website. Je vind ze allemaal op deze pagina dus vergeet ook zeker niet zo nu en dan terug te komen of om mij te volgen op social media zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste tips door mij. 

7

Mirreille’s stijltips

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Shoppen bij Merkvoormij

Je bent van harte welkom tijdens de reguliere openingstijden, daar zorg ik ervoor dat je tevreden én op-en-top gestylt de deur uitloopt.

Personal shopping

Graag personal shoppen onder het genot van een hapje en een drankje?

Iedere donderdagavond hou ik beschikbaar voor Personal Shopping! Je wordt verwelkomt bij mij in de winkel om vervolgens samen met mij te kijken naar waar je behoeftes liggen op het gebied van fashion.Iedere donderdagavond hou ik beschikbaar voor Personal Shopping! Je wordt verwelkomt bij mij in de winkel om vervolgens samen met mij te kijken naar waar je behoeftes liggen op het gebied van fashion.

Meer informatie

Opening Mireille Merkvoormij

– Medio juli –