Thuis heb ik sinds 10 jaar Merkvoormij, hier stijl ik dames op afspraak in een kleine gezellige ruimte..

Dit is ontstaan uit hobby en uiteindelijk echt een job naast mijn werk geworden! Eerst vanuit de woonkamer, steeds alles ombouwen, dan de garage verbouwen, tot verhuizen! Nu een mooie aparte ruimte met een kleedkamer, zitje enz! Maar dit is en blijft aan huis en alleen op afspraak wat een drempel is en blijft voor velen. Dan word je 50 en ga je denken, wat wil je nog? Wederom een combi, maar nu mijn eigen combi. Een winkel, maar dan met mijn eigen inbreng van stijlen en werkwijze en gezelligheid waar men vrijblijvend naar binnen kan lopen en mij kan vinden!

Ik heb een mega gezellig pand gevonden in een gaaf leuk steegje midden in het centrum van Winterswijk! Het eerste wat er is aangeschaft is een toonbank met daaraan vast een bar. 1 van mijn uitspraken is “See you later at the bar” dus kan niet mooier, paar mooie barkrukken erbij en er kan een heerlijk kopje koffie gedronken worden bij mij aan de bar.

Wat te verwachten bij Merkvoormij

Er is een hele mooie mix van vrouwelijke merken die ik met veel zorg inkoop, met de nadruk op vrouwelijk. Mooie pasvormen en fijne stoffen is waar het bij mij om draait. Van maat 34 tot maat 46. Natuurlijk help ik je heel graag om er een mooi totaal plaatje van te maken! Ook schoenen ontbreken niet om het echt af te maken. Deze worden geleverd door Oxener schoenen uit winterswijk. Een hele fijne samenwerking. Voor sieraden heb ik een leuk vrij nieuw merk gevonden waar ik erg blij mee ben voor de finishing touch!

Wil je meer informatie over het assortiment of een afspraak inplannen voor personal shopping?

Wat een warm welkom! Heel fijin en ongedwongen shoppen, met goed en eerlijk advies.

Arnika Snaphaan

“Zeer tevreden”